Whats on 2016 ?

Monday, January 09, 2017

Heyhoo !
Wohooo 2017 already. 
And as usual, every year i will share about my key highlight of the year.
Lets put it on list .

1) Marrying The Right Man 
Yup yup ini sih highlight of the year banget wkwk,
Jadi kita awalnya totally stranger sampe jadi chat buddies dan akhirnya menikah :").
Jodoh memang sungguh misteri yaw.
Anyway, it has been 5 months of marriage and it is surely awesome !
Alhamdulillahirabilalamin, dikasih nikmat jodoh sama Allah SWT :)
Doakan segera dikaruniai buah hati yang sholeh dan sholehah yahh 

2) Being Promoted at Office
Wohooo ini juga highlight of the year !
Salah satu hal yang paling menyenangkan adalah knowing other people know that you are capable.
I could say this thing happened is the collaboration between hardwork & luck.
I know still long way to go, but i'm on my way :D 

3) Achieving as LPDP Awardee 
Too many blessing i had 2016
After some preparations since 2015, i'm finally applied to this prestigious scholarship.
And Kun Fayakun, i passed the test :"")
Walaupun akhirnya bukan di luar negerii, tapi i think this is a rare opportunity that not everyone could have, 
Doakan lolos tes tes kuliahnya yah :)

Sepertinya itu adalah 3 highlight utama deh :).
Masih banyak lagi sih cerita tentang 2016.
Intinya 2016 was a TRULY BIG year for me !
Thank you so much Allah SWT for all the blessings !
Lets do more on 2017 !

Cheers !


You Might Also Like


  1. yg no 3 ntuuu, mupeeeennnng
    ada tips n trik kah mba. mau dungz.
    kli aja ada contoh essay dan berkas2 lain, klo berkenan mohon dikirimkan via email mba.


Proud To Be Part Of

My Ultimate Support System

My Ultimate Support System


Blogger Perempuan